Lazy Sunday

Idag har jag haft en väldigt lat söndag! Jag har verkligen behövt vila ut mig själv p.g.a. den intensiva veckan. Nu är jag i alla fall utvilad och ska avsluta kvällen med en film innan man lägger sig. Jag börjar tidigt imorgon så det är en ny vecka med nya tag! Jag får även mina tentamen resultat under veckan så jag håller verkligen för tummarna om att det gick bra! :) Ha en fortsatt trevlig kväll människor!
 
0 kommentarer

En fri värld

God morgon people! Hoppas alla har haft en bra helg än så länge.
Denna videon håller på och går viral ännu en gång då det är viktigt ämne och något jag självklart vill vara med och dela med. Troligtvis så har många sett denna videon tidigare då den kom ut i augusti. Det är i alla fall en reklamfilm som ECPAT Sverige gjorde som ni kan se här under och ni kan även stödja genom att gå in HÄR och egnagera dig. Du kan även hjälpa till genom att få #SOPIGSTRAFFSKALA att gå viral. Denna videon påverkar mig och ger mig rysningar så jag hoppas ni känner samma sak. Vi måste tillsammans göra världen fri från detta. Om inte vi går ihop och säger nej vem ska då göra det?
 
JOELKINNAMAN SOPIGSTRAFFSKALA
0 kommentarer

Dubai Chapter 4

Tyvärr har jag inte mina bilder från när jag var på Marina då jag har de på min dator hemma i Malmö. Det är en vacker plats att gå på kvällen till då det finns bra restauranger med en underbar utsikt. Det ett avslappnande områden med mycket sevärdheter. Det är också mycket fest där i det området men oftast är det på hotellen eller på stranden. Man kan även hyra eller boka tid för att åka på båt och få njuta lite av Dubai livet. Marina är stort så det det jag rekommenderar att man gör är att man promenerar den 7 km långa vägen genom hela Marinan på dagen.
 
Restaurangen på bilden är den vi var på och fikade! Bra plats med underbar utsikt.
0 kommentarer