tankar...

What's up! Hoppas alla har en bra torsdag än så länge.. Jag ville bara dela med mig några tankar. Jag förstår inte varför människor älskar att döma andra eller snacka skit. Mår man bättre av det? Finner man glädje utav det? Varför kan man inte stötta en annan individs framgång och speciellt när det är en människa du känner? Varför döma och snacka skit om andra och inte göra något vettigt i livet. Varför går man inte bara ut och gör sitt och strävar efter sin framgång? Varför vill man dra ner andra som kämpar och gör allt i sin kraft för att lyckas? Varför kan man inte ge positiva kommentarer då och då? Sluta titta på andra och börja jobba gentemot dina mål. Idag upplever man mer negativa och hatiska kommentarer från människor man känner än från de som är främlingar till dig. Det är pinsamt vart vi är på väg. Varför inte stötta varandra och få varandra att lyckas. Om den människan är bättre än dig på något se det som en utmaning att bli bättre än honom men dra inte ner den individen för att du ska må bättre. Jag stör mig så himla mycket på sådant beteende... Man försöker omringa sig själv med bra och goda människor men så får man höra så mycket skit genom andra. Är det avundsjuka som får en människa att bete sig på detta viset? Jag tycker att istället för att lägga energi på att snacka skit om andra ta och gör någon nytta i livet. Gå ut och jobba mot era mål för att lyckas. En hatare kommer alltid vara en hatare och du lär inte vara älskad av många. Det är bara synd om dig själv för att den som det snackas om mår bra och gör sitt . Han kämpar i livet och sitter inte på röven och stör sig på andra. Dessa tankar berör inte mig då det har inte med mig att göra utan var bara en tankar jag ville dela med mig då jag ser detta allt för ofta och det är synd och pinsamt. Man önskar alltid människor det bästa, speciellt de som står en nära men så får man fingret tillbaka. Det är faktiskt lite skrattretande men men så är livet det är bara att gå vidare och exkludera såna människor från ens liv.

Livet är för kort för att hålla på så här! Sluta döma varandra och sprid mera kärlek då vi människor behöver det. Låt oss lyfta upp varandra då vi tar fram sidor som vi själva inte visste att vi hade! Låt oss tillsammans gå i rätt riktning för att skapa en bättre värld att leva på. Det är upp till oss att skapa ett samhälle man vill leva i. Omringa dig med bra människor som sprider kärlek och positivitet vilket i sin tur kommer leda till att du gör samma sak utan att du tänker på det. Omringar du dig med dåliga människor så blir du också det med tiden. Ska inte säga alla fall är samma men det är som man säger du blir som du umgås. 

"Nobody really knows how much anyone else is hurting. We could be standing next to someone who is completely broken and we’d never know. So, be kind always. With yourself, and others." 

"Choose your words wisely because they can be the cause of an individual's action" ~ Abed Audi
2016 empati medmänsklighet slutahata älskavarandra
1 kommentar
Johan

My brother! Du spikar orden. Grymt skrivet :)

Svar: Tack broder! Uppskattas! Var tvungen att säga det! :D
Abed Audi